MÖKKI:
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, tilava parvi, erillinen wc, pesu-/pukuhuone, sauna, kalustettu saunaterassi, avoterassi ja lämminvarasto. (Yhteensä noin 74m2 + 10m2 ulko-/puuvarasto + noin 10 henkilön kelokota)

Mökissä on avara ja korkea tupakeittiö, jossa on liuskekivistä tehty varaava takka. Makuuhuoneita on kaksi: isompi parisängyllinen sekä pienempi makuuhuone, jossa kerros-sänky levitettävine alavuoteineen. Eteisestä pääsee parvelle, jossa nukkumatilat neljälle. Eteisestä on myös sisäänkäynti erilliseen wc:hen sekä saunatiloihin. Saunatiloissa on tilava puku-/pesuhuone, josta uloskäynti katetulle ja kalustetulle saunaterassille.

Mökki on varustettu pääosin kelokalusteilla ja varustetaso kodinkoneineen on vaativampaakin makua miellyttävä. Myös lapset on otettu hyvin huomioon: pienille lomailijoille on mökissä mm. koottava lasten retkisänky, syöttötuoli, aterimet sekä potta. Parven portaiden molemmissa päissä on turvaportit. Lisäksi mökissä on jauhesammutin, sammutuspeite sekä kaikissa huoneissa palovaroittimet ja tupakeittiössä myös häkävaroitin.SEURAAVA SIVU

 
Sivut suunniteltu resoluutiolle 1152x864. Suunnittelu ja toteutus: Mika Tanttu. Kaikki oikeudet pidätetty. ©