MÖKKI:

Mökki kuuluu kunnallistekniikan piiriin, mikä takaa puhtaan ja raikkaan veden. Lämmityksestä huolehtii sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu joka takaa tasaisen lämmön sekä Harvian isolla takkasydämellä varustettu varaava takka, jotta lämpöä saadaan heti. Kosteissa tiloissa on lattialämmitys. Tupakeittiössä on mm. jääkaappi/pakastin, astianpesukone, hella uuneineen, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vohvelirauta, kahvinkeitin, vedenkeitin, sauvasekoitin ja tietysti raclettepannut, fonduepata ja herkuttelijoille myös etanapannut. Varustetasoon kuuluvat myös digi-taulutv, dvd-laitteet ja radio- ja cd-soitin.

Kelosaunassa on muhkeasta haapalaudasta höylätyt lauteet ja Harvian kiuas, joka takaa hyvät löylynautinnot. Pesuhuoneen seinät ovat vuolukiveä, lattia vaaleaa laattaa. Hierova jalkakylpylaite on käytössä väsyneille jaloille tarvittaessa. Mökissä on myös pesukone, kuivausrumpu, kuivauskaappi sekä siivouskomero tarvittavine välineineen.

Yläkerrassa parvella on hyvät nukkumatilat neljälle, ja tilaa jää vielä muuhunkin puuhasteluun/pelailuun. Parvella on myös tv/dvd/videolaitteet sekä mukava määrä erilaisia elokuvia, levyjä, kirjoja, sarjakuvia ja omat pelit myös perheen pienimmille. Parvelta löytyy myös tornituuletin lämmön tasaamiseksi.

Tupakointi on mökissä kielletty, mutta lapinkodassa saa tupakoida, mikäli muu seurue sen sallii.


 
Sivut suunniteltu resoluutiolle 1152x864. Suunnittelu ja toteutus: Mika Tanttu. Kaikki oikeudet pidätetty. ©